Escape Game: Lucky Luke

Een bankoverval, outlaws op de vlucht, valsspelende pokeraars, gesaboteerde treinen… Je hebt geen moment rust met Lucky Luke in het Wilde Westen! De tweede Escape Game van Luitingh-Sijthoff is uit!

Ik vertaalde het Escape Game spelboek dat deze keer gewijd is aan drie Lucky Luke-avonturen uit het Frans. Het vorige boek is inmiddels herdrukt. Hopelijk slaat deze editie net zo aan. Volg Lucky Luke en de Daltons in drie adembenemende avonturen. Bestudeer de aanwijzingen, volg de sporen, denk logisch na en los de hersenkrakers op zoals in een echte escape room! Elk opgeloste raadsel helpt je verder en brengt je dichter bij de oplossing. Maar lukt het je binnen 60 minuten?

De ontsnapping van de Daltons
Kruip in de huid van Joe Dalton. Jij en je broers William, Jack en Averell zitten weer eens in de gevangenis en zoals altijd kun je maar aan een ding denken: ontsnappen! Het is nu of nooit! Je hebt een uur voordat de bewaker terugkomt.

Blufpoker in Crazy Town
Je bent in de saloon van Crazy Town wanneer er opeens ruzie uitbreekt. Vier pokerspelers hebben tegelijkertijd vier keer vier azen op tafel gelegd en ze claimen alle vier de winnaar te zijn! Klaar voor een uurtje detectivewerk? Ontmasker de valsspelers!

Laatste trein voor Lucky Luke!
De Daltons hebben een van de treinen uit Coyote City gesaboteerd! Over precies een uur knalt de locomotief op een enorme stapel dynamiet… Kruip in de huid van Lucky Luke en red de treinpassagiers!

Escape game: het boek!
Escape games zijn een grote rage. Er zijn nu meer dan vierhonderd escape rooms in Nederland en Vlaanderen! Met dit boek hoeft je voortaan de deur niet meer uit. Deze drie spannende avonturen speel je gewoon thuis, alleen of met je vrienden!

Het boek is te koop in de gewone boekhandel of te bestellen bij Bol.com.

Geef een reactie