Escape Game

3 adembenemende escape games vol hersenbrekers! Bestudeer de aanwijzingen, volg het spoor, denk logisch na en kraak de code! Ieder opgelost raadsel helpt je verder in dit boek en brengt je dichter bij de waarheid… Maar kun je het ook binnen 60 minuten?

Barend vertaalde voor Luitingh-Sijthoff het Franse ‘Escape Game’. De vertaling op zich was al een leuke puzzel: want de plaats van handeling van ‘De Medusa Code’ en ‘Moord in de parkeergarage’ werd voor de Nederlandse uitgave verplaatst naar Rotterdam en Nijmegen e.o.

De schat van Lodewijk XVI
Parijs, 1792. De Franse revolutie is in volle gang. Je missie: steel de kostbare kroonjuwelen van Lodewijk XVI. Een eerste poging mislukte en je bent gevangen gezet. Je hebt nog 1 uur om uit deze kerker te komen, de juwelen te vinden en te ontsnappen!

De Medusa-code
Je bent lid van een hackerscollectief en jullie werken aan een project dat de wereldorde op zijn kop moet zetten. Dacht je nou echt de avond rustig op de bank door te kunnen brengen? Check je computer… Het aftellen is begonnen!

Moord in de parkeergarage
Een vervallen parkeergarage, een lijk, bloed… Geen twijfel mogelijk: hier is een misdaad gepleegd! Niet zo maar een; dit is het werk van de grootste seriemoordenaar van de afgelopen 5 jaar. Ontdek zijn identiteit en je bent de held van de recherche.

Escape game: het boek!
Escape games zijn een wereldwijde rage. Er zijn inmiddels meer dan driehonderd escape rooms in heel Nederland. Ontwikkeld door het team van het Franse Escape Game Paris, brengt Luitingh-Sijthoff nu escape game: het boek. 3 spannende avonturen om thuis te spelen, alleen of met vrienden!

Het boek is te koop in de gewone boekhandel of te bestellen bij Bol.com.

Comments are closed here.