Welcome to Amsterdam!

Het is het jaar 2088 en de Zweedse tiener Tess is samen met haar moeder een weekendje naar Amsterdam. Dat betekent: kaas, molens, androïden in kledendracht en, vooral, heel veel tulpen. Maar wat kruipt er tussen die perfecte en kleurige tulpenvelden? Ik schreef een audioverhaal voor Storytel!

Vanaf vandaag, 31 oktober, kun je op de digitale abonnementsdienst Storytel mijn nieuwe horrorverhaal ‘Welcome to Amsterdam!’ downloaden als luisterboek of e-book!

Het verhaal duurt een uur en wordt voorgelezen door Jantine van den Bosch. Je kunt ‘Welcome to Amsterdam!’ via de Storytel app voor iPhone of Android beluisteren, of gewoon vanaf je PC. En een kleine hint: als je een account aanmaakt mag je Storytel de 14 dagen gratis uitproberen. Daarna betaal je €9,99 per maand. Altijd opzegbaar, maar zeer de moeite waard.

https://www.storytel.nl/books/625616-Horror–Welcome-to-Amsterdam-https://www.storytel.nl/series/10883-Horror

Storytel werd in 2005 opgericht in Zweden en is sinds 2013 ook in Nederland actief. Het leuke is, dat mijn verhaal onderdeel is van een Storytel Originals-serie. Ter gelegenheid van Halloween verschijnen er acht horrorverhalen in alle landen waar Storytel actief is: Zweden, Denemarken, Finland, Noorwagen, Polen, Rusland, Spanje, India, de Arabische Emiraten en Nederland. Als ik het goed heb gezien is Welcome to Amsterdam! nu beschikbaar in vier talen: Nederlands, Engels, Zweeds en Pools

Het was ontzettend leuk en eervol om dit te mogen schrijven. Hopelijk geniet je van ‘Welcome to Amsterdam!’ Laat vooral even weten wat je ervan vond via BarenddeVoogd@gmail.com.

 

Comments are closed here.